Selected Femme säljer bra på Mandeldesign.se

Selected Femme är ett varumärke rotat i inflytande. Med varje föremål kombinerar våra designers en ikonisk kvinna från det förflutna med en feminin essens av nutiden. Dessa mix-matchade element går in i varje design – klassiker, högmodetraditioner som samlas för kollektioner som på en gång är sofistikerade och djärva.

En av de viktigaste värdena för Selected Femme är hållbarhet. För att säkerställa att varje kollektion är mer hållbar än den förra, strävar vårt team efter att uppnå detta mål med varje pjäs vi designar. Detta speglar vårt ansvar för vårt framtida miljöavtryck.

Det krävs ingen fashionista för att veta att modebranschen genomgår några allvarliga förändringar. Från att omfamna olika kroppstyper och bryta ner förlegade könsstereotyper, till att ersätta traditionella modeller med digitala influencers, är det uppenbart att modets framtid inte kommer att se ut som vi är vana vid. Men även om det finns många märken som gör framsteg i detta avseende, är det ingenstans mer utbrett än i sortimentet av Selected Femme-kläder.

selected-femme-logo
selected-femme-logo

Vad är Selected Femme?

Selected Femme är en klädlinje designad av två systrar som var trötta på modebranschens könsmässiga normer. Linjen erbjuder androgyna, könsneutrala kläder för alla kroppstyper.

Systrarna bakom Selected är Lotta och Emma Glimåker. De växte upp i Sverige och var alltid intresserade av mode, men de var frustrerade över branschens könsfördelning. Kläder designades antingen för män eller för kvinnor, utan någon medelväg. Det gjorde att många människor lämnades utanför, även de som inte passade in i traditionella könsroller.

Systrarna Glimåker bestämde sig för att göra något åt ​​detta. 2013 lanserade de Selected, en linje av androgyna kläder som kan bäras av alla, oavsett könsidentitet. Linjen innehåller allt från t-shirts och jeans till kostymer och klänningar. Det finns något för alla, oavsett hur de identifierar sig.

Sedan lanseringen har Selected Femme hyllats för sin inkluderande design. Linjen har varit med i stora publikationer som Vogue och Elle, och den har fått en kultföljd bland modeälskare som uppskattar dess unika syn på könsneutral stil.

Varför är Selected Femme viktigt för dagens samhälle?

Selected Femme är viktigt för dagens samhälle eftersom det är ett av få varumärken som gör kön rätt. Varumärket erbjuder en rad kläder och accessoarer som är designade för att smickra alla kroppstyper, oavsett kön. Selected Femme erbjuder också ett brett utbud av stilar för att passa alla tillfällen, från casual till formellt. Dessutom är märket prisvärt utan att kompromissa med kvalitet eller stil.

I en värld där könsrollerna blir allt mer flytande är Selected Femme en viktig röst inom modebranschen. Varumärket erbjuder snygga och praktiska klädalternativ för alla, oavsett hur de identifierar sig. Detta inkluderande förhållningssätt till mode är inte bara uppfriskande, utan det är också nödvändigt för att bygga ett mer inkluderande samhälle.

selected-femme-16074480-lulu-long-sleeve-knit-long-cardgan-b-birch-6-600
selected-femme-16074480-lulu-long-sleeve-knit-long-cardgan-b-birch-6-600

Hur speglar Selected Femme de föränderliga tiderna?

Selected Femme är ett danskt klädmärke som är känt för sin enkla men ändå stilfulla design. Varumärket grundades 2006 av två systrar, Ingrid och Pernille Teisbaek. Selected speglar de föränderliga tiderna genom att tillgodose behoven hos moderna kvinnor. Varumärket erbjuder ett brett utbud av klädesplagg, inklusive klänningar, toppar, byxor och jackor. Selected Femme erbjuder även en mängd olika accessoarer, såsom väskor och skor. Varumärkets mission är att förse kvinnor med kläder av hög kvalitet som är både snygga och bekväma.

Selected Femme har blivit ett populärt varumärke bland både kändisar och fashionistas. 2015 presenterades varumärket i Vogue magazines artikel ”How to Dress Like a Parisian”. Selected Femme har också burits av kändisar som Reese Witherspoon, Olivia Palermo och Jessica Alba.

Varför köpa från Selected Femme?

Det finns många anledningar att köpa från Selected, men här är bara några:

 1. De erbjuder könsneutrala klädalternativ.
 2. Kvaliteten på deras kläder är oklanderlig.
 3. De har en bra returpolicy.
 4. Deras kundservice är utmärkt.
 5. De erbjuder gratis frakt på beställningar över 100 USD.
selectedfemmesasjawoolcoatbeige-1
selectedfemmesasjawoolcoatbeige-1

Vad behöver du veta om att beställa från Selected Femme?

När du beställer från Selected Femme är det några saker du bör tänka på. Notera först storleken. Storlekarna tenderar att bli små, så du kanske vill beställa en storlek större än din vanliga storlek. För det andra, tänk på att leveranstiderna kan vara långa, så om du behöver en vara snabbt kan det vara bäst att hitta den i butik. Läs slutligen produktbeskrivningarna noggrant innan du beställer, eftersom vissa varor kan vara slutförsäljning eller ha specifika returpolicyer. Genom att följa dessa enkla riktlinjer kan du säkerställa en smidig och problemfri shoppingupplevelse med Selected Femme.

Vanliga frågor

 1. Vad inspirerade dig att skapa en mamma-dotterlinje?
  Vi inspirerades av det starka bandet mellan mödrar och döttrar. Vi ville skapa en linje som hyllar denna speciella relation samtidigt som vi främjar jämställdhet.
 1. Varför valde du att fokusera på jämställdhet?
  Vi tror att jämställdhet är avgörande för ett blomstrande samhälle. Vi vill göra vårt för att främja denna viktiga fråga genom våra modeval.
 1. Hur främjar din klädlinje jämställdhet?
  Vår klädlinje innehåller plagg som kan bäras av alla, oavsett könsidentitet. Vi anser att alla ska ha friheten att uttrycka sig genom sina kläder, utan att behöva anpassa sig till samhällets normer eller förväntningar.
sdelected-femme-mandeldesign
selected-femme-mandeldesign

Mandeldesign är verkligen på toppen av Selected femme

Mandel design säljer Selected Femmes otroliga mamma-dotter-linje. Från början har de varit fokuserade på att skapa ett varumärke som gör kön rätt.

De har uppnått detta genom att skapa en linje av kläder som är snygg och modern, men ändå respekterar traditionella könsroller. Resultatet är en klädlinje som alla kvinnor skulle vara stolta över att bära, oavsett hennes ålder eller ställning i livet.

Mandels designs uppmärksamhet på detaljer är det som skiljer deras arbete åt. De tar sig tid att överväga varje aspekt av designen, från klippningen av kläderna till hur de är stylade. Denna uppmärksamhet på detaljer säkerställer att varje del i kollektionen är perfekt för sitt avsedda syfte.

Slutresultatet är en klädlinje som är både snygg och funktionell. Det är inte konstigt att Selected Femme har blivit ett av de mest populära märkena bland både mödrar och döttrar. Tack vare Mandeldesign har Selected Femme satt standarden för hur kön ska behandlas inom mode.

Varför ska jag handla kläder på Mandeldesign.se

Mandeldesign.se är en Sverigebaserad webbutik specialiserad på dammode. Företaget grundades 2006 av systrarna Annika och Johanna och erbjuder idag ett brett utbud av kläder, accessoarer och skönhetsprodukter.

Det som skiljer Mandeldesign.se från andra återförsäljare är dess fokus på jämställdhet. Företaget erbjuder en ”Mother Daughter Line” som innehåller kläder som kan bäras av både mammor och döttrar. Denna linje är utformad för att bryta ner barriärerna mellan könen och främja jämställdhet.

Det finns många anledningar att handla på Mandeldesign.se. Företagets engagemang för jämställdhet är bara en av dem. Andra inkluderar kvaliteten på kläderna, det breda utbudet av stilar som finns tillgängliga och de rimliga priserna. Så varför inte ge Mandeldesign.se ett försök? Du kan bli förvånad över hur mycket du gillar det!

Are Selected femme kommer att dyka upp på Paris Fashion Show

Ja, Selected kommer att dyka upp på Paris Fashion Week i år. Det danska märket är känt för sina androgyna och könsneutrala design, vilket har gett dem en trogen följare bland både män och kvinnor. Det här kommer att vara första gången som märket visar upp sig på Paris Fashion Week, och de kommer säkerligen att vända huvudet med sin unika syn på mode.


Vem är den mest kända modedesignern i världen

Det finns många kända modedesigners i världen, men en av de mest ikoniska är Karl Lagerfeld. Han är känd för sitt arbete på Chanel och Fendi, och har varit en stor kraft i modebranschen i decennier. Hans signaturstil känns omedelbart igen, och han har en hängiven följare bland både kändisar och fashionistas.

Vad skiljer Selected Femme från andra modemärken?

Selected Femme är ett unikt modemärke som erbjuder en uppfriskande inblick i könsnormer och förväntningar. Varumärket grundades av två systrar, Ingrid och Stine Andersen, som inspirerades av sin egen erfarenhet av att växa upp som småbarn i en liten stad i Danmark.

Idag är Selected Femme kända för sina snygga och moderna design som är perfekta för både män och kvinnor. Varumärket erbjuder ett brett utbud av klädesplagg, inklusive allt från t-shirts och jeans till klänningar och jackor.

Det som skiljer Selected Femme från andra modemärken är det faktum att det erbjuder en unisex-inställning till mode. Märkets klädesplagg är designade för att bäras av vem som helst, oavsett könsidentitet eller uttryck. Detta gör Selected Femme till ett inkluderande och välkomnande varumärke för alla.

AW22-SELECTED-FEMME-WK24

Slutsats

Vi älskar Selected Femme för deras unika syn på mode som gör upp med den traditionella könsbinären. Deras mor-dotter-linje är det perfekta exemplet på detta, med plagg som kan bäras av alla oavsett könsidentitet. Vi hoppas få se fler varumärken gå i Selected Femmes fotspår och göra mode tillgängligt för alla.

Vad tycker du om Selected Femmes mamma-dotter-linje? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Vi tycker att Selected Femmes moder-dotter-linje är ett bra sätt att bryta ner den traditionella könsbinären inom mode. Vi hoppas få se fler varumärken följa i deras fotspår och göra mode tillgängligt för alla, oavsett könsidentitet.